top of page

MENU

De omgeving van Park Toorenvliedt biedt een rijkdom aan nabij gelegen voorzieningen. Wanneer u in Park Toorenvliedt woont, bent u altijd goed bereikbaar en heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

 

Zo ligt het bruisende centrum van Middelburg op loopafstand, met een mix van leuke winkels, mooie restaurants en culturele bezienswaardigheden. Voor ontspanning en recreatie zijn de stranden van Dishoek en charmante badplaats Domburg ideaal. Kortom, Park Toorenvliedt combineert het beste van stadsvoorzieningen en natuurschoon, voor een leven vol comfort en gemak.

01

Stadscentrum Middelburg

Beleef het bruisende hart van Middelburg. Dwaal door de historische straatjes, geniet van gezellige terrasjes en ontdek unieke boetiekjes in het levendige stadscentrum.

02

Stranden van Dishoek

Verken de verleidelijke kustlijn van Dishoek. Maak een mooie fietstocht en geniet met de voeten in het zand van de zonsondergangen. 

03

Historisch Veere

Verdwaal in de charme van het schilderachtige Veere. Bewonder de historische gebouwen, de eeuwenoude straatjes en het pittoreske uitzicht op de haven.

04

Badplaats Domburg

Slenteren door de altijd gezellige hoofdstraat en een kopje koffie drinken bij een van de strandpaviljoens. In Domburg kan het allemaal. En dat op slechts een minimaal stukje rijden van Park Toorenvliedt. 

05

Boulevard Vlissingen

De boulevard van Vlissingen biedt u een betoverend uitzicht over de Westerschelde. Hier kunt u genieten van de gezellige sfeer, met leuke restaurants waar u kunt ontspannen en heerlijk kunt eten. Het is de perfecte plek voor een ontspannen wandeling.

06

Verbindingen

Vanuit Park Toorenvliedt bent u door middel van uitstekende verbindingen via de trein, A58 en N57, nooit ver weg van de Randstad en de gezellige Belgische steden  Antwerpen en Gent.

bottom of page